Verblijf

Slapen op ManiFiesta

Aanbod

ManiFiesta biedt een beperkt aantal slaapplaatsen aan voor twee (vrijdag/zaterdag) of drie (vrijdag/ zaterdag/zondag) in centrum Horizon, Kapelstraat 88, 8450 Bredene, op 500 m. van het festivalterrein. Je kan kiezen uit kamers van 3, 4 of 6 personen, een los bed in een grote kamer, slaapzalen zonder bedden (breng zelf je matje en slaapzak mee) of een tent (breng zelf je tent mee).

Nieuw dit jaar zijn de combi-pakketten die we aanbieden bij vakantiecentrum Floreal in Blankenberge.

Alle informatie en prijzen vind je in de ManiFiesta-ticketshop: www.manifiesta.be/tickets

Beddengoed en ontbijt

Wanneer je een slaapplaats gereserveerd hebt in Horizon, kan je ervoor opteren om beddengoed te reserveren aan 9€ per persoon. Koop je voucher in de ManiFiesta-ticketshop: www.manifiesta.be/tickets.

Iedereen die in Horizon slaapt kan ontbijt reserveren indien hij een slaapvoucher hebt aangekocht in de online ticketshop. Het ontbijt kost 6,5 euro per persoon per dag. Koop je voucher in de ManiFiesta-ticketshop: www.manifiesta.be/tickets.

Praktisch

1. Op ManiFiesta zetten we samen onze schouders onder de alternatieven van de toekomst. Wij spreken de taal van de solidariteit en de diversiteit, de taal van de 99%, niet die van het grote geld. Op het feest van de solidariteit is dan ook geen plaats voor racisme, seksisme, homofobie of andere vormen van haatzaaierij.

2. Vergeet niet je logementsvoucher af te drukken en mee te nemen wanneer je je aanmeldt aan ons onthaal. Zo kunnen wij een vlotte inschrijving garanderen. Pas nadat je bent aangemeld, krijg je toegang tot je kamer, een slaapzaal of de camping.

3. Aanmelden kan op onderstaande momenten:
vrijdag 20 september van 18 u. tot 22.30 u.
zaterdag 21 september van 9.30 u. tot 22.30 u.

4. Het is mogelijk om een sleutel te krijgen voor de kamers. Dit is enkel mogelijk voor wie een volledige kamer (3, 4 of 6 personen) reserveert. Je moet dan (ter plaatse) een waarborg van € 25 betalen. De gedeelde kamers zijn zonder sleutel en kunnen niet afgesloten worden.

5. Drank of drugs zijn niet toegelaten op het domein. Verder is ManiFiesta niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen of diefstal. We raden dan ook iedereen aan om geen waardevolle voorwerpen onbeheerd achter te laten.

6. Er zijn eveneens een aantal sanitaire faciliteiten voorzien voor mensen met een functiebeperking. Indien je hiervan gebruik wil maken, gelieve dit dan aan te geven via een mail naar logement@manifiesta.be.

Contact

Heb je verder nog vragen? Stuur ons een mailtje naar logement@manifiesta.be.