Stand Up To Racism
/ Comac Stage

Stand Up To Racism

Stand Up To Racism is het programma van Comac, studentenbeweging van de PVDA, op ManiFiesta. Dit geëngageerde hiphop-programma is het vervolg van de Stand Up To Racism (SUTR) evenementen die het hele jaar door op de verschillende campussen worden gehouden.

Met Stand Up To Racism willen we gebruik maken van de culturele ruimtes op onze campussen en een geëngageerde volkse tegencultuur ontwikkelen door jonge hip-hop, slam, poetry, rapartiesten, … die een antiracistische boodschap naar voor brengen. Met SUTR willen we de rebelse straatcultuur versterken die de angst tussen mensen breekt en die mensen aanmoedigt zich te verenigen en voor een betere wereld te strijden.

Stand Up To Racism op ManiFiesta gaat verschillende vormen aannemen in de Comac-tent. We gaan concerten hebben van lokaal hip-hop-talent, workshops, debatten en buiten de tent zal een graffitimuur beschikbaar zijn voor iedereen. Bovenop dit alles zullen we de kans hebben om Lowkey te ontmoeten, de Engels-Iraakse rapper bekend voor zijn teksten over de brand in Grenfell Tower en het conflict in Palestina.

in samenwerking met