muziek
Stand Up To Racism
Zondag / Comac Stage / 16.45

L'Hexaler

L’Hexaler, Belgische MC, is afkomstig van Luik (Seraing) en al bijna 15 jaar actief in de hip hop scene. Hij is gekend in de vier hoeken van ons vlakke land maar ook in Zwitserland bijvoorbeeld. Zondag 22 september geeft hij een rapconcert in het kader van het programma Stand Up To Racism, georganiseerd door Comac op ManiFiesta.

Dankzij het collectief “La Fine Équipe”, waarvan hij lid en oprichter is, en waarvan Bilbok en Aro (muzikale ontwerper en geluidstechnicus) en ook Rifer (graffiti-artiest) deel van uitmaken, heeft l’Hexaler de mogelijkheid om grootse projecten te realiseren.

Met een vloeiende pen die zijn authenticiteit weerspiegelt, gesteund door een duidelijke en heldere flow en met een timbre in zijn stem dat je herkent uit de duizend, is l’Hexaler vandaag een persoonlijkheid die incountournable is geworden in de Belgische hip hop scene.

Inhoudelijk sterk en met een aangepaste stijl, heeft zijn rap als doel om de basiswaarden van hip hop te bewaren en te bestendigen (Peace, Love and Unity).

in samenwerking met