Vier solidaire redenen om ManiFiesta ook financieel te steunen

Kom je maar 1 dag naar ManiFiesta of wil je je collega's, familie of vrienden overtuigen ManiFiesta te steunen? Dan kan je ManiFiesta nog meer solidair maken dan het al is, dankzij het weekendticket.

Waarover hebben we het? We bieden dit jaar twee toegangskaarten aan voor ManiFiesta. Een gewoon dagticket kost 13 euro (vanaf 1 juli wordt dit 15 euro!). Een weekendticket kost 25 euro en is voor beide dagen geldig. Kom je maar één dag en wil je een extra steentje bijdragen? Overweeg dan misschien een weekendticket aan te kopen. Zo steun je ManiFiesta ook financiëel! Maar waarom zou je dat in godsnaam doen?

1. Je houdt ManiFiesta betaalbaar voor iedereen. 

We willen een feest organiseren dat open staat voor iedereen, niet enkel voor zij die het kunnen betalen. Zit je niet te krap bij kas en kan je je hierin vinden? Voor elk weekendticket dat je koopt kunnen wij voor vier anderen de prijs van een dagticket op 13 euro. Maar liefst 3 euro minder dan in 2017! Solidariteit in de praktijk!

2. Je helpt ManiFiesta onafhankelijk te houden van commerciële sponsors. 

Door dalende subsidies kloppen veel festivals aan bij grote commerciële bedrijven om aan geld te komen. Dit, in ruil voor enorme stands en andere vormen van reclame. ManiFiesta probeert dit zoveel mogelijk te beperken, dat spreekt voor zich. We rekenen op onder andere op ons publiek om dit mee mogelijk te maken.

3. Je mag er het hele weekend mee binnen. 

Ben je nog niet zeker dat je het hele weekend naar ManiFiesta komt? Koop dan toch aan weekendticket. Je steunt zo twee dagen ManiFiesta waarbij er duizenden mensen helemaal ondergedompeld worden in de wereld zoals hij zou moeten zijn. Je maakt het mee mogelijk dat we twee spetterende dagen op touw kunnen zetten zodat iedereen zijn batterijen weer kan opladen voor een jaar vol solidariteit en engagement.

4. Alle prijzen stijgen, maar de koopkracht niet. 

Hetzelfde geldt voor ons. Podia, tenten, internationale artiesten en sprekers, een mooie locatie en decoratie... het kost ons elk jaar meer om een sterke organisatie en programmatie te verzekeren. Elke aankoop van een weekendticket helpt ons om kwaliteit te garanderen.


Wacht niet langer, koop hier je weekendticket.

 

Zijn er ook andere manieren om ManiFiesta een duwtje in de rug te geven? Absoluut!

1. Word vrijwilliger

Honderden mensen tonen zich jaar na jaar solidair met ManiFiesta door een taak als vrijwilliger op te nemen tijdens de opbouw, afbouw of de twee dagen van het festival. Zij zijn de motor van ManiFiesta.

Schrijf je hier in als vrijwilliger

2. Doe een ticket cadeau

Trakteer je leden, vrijwilligers, werknemers of vrienden op een ticket. Zo zijn er vakbondscentrales die heel wat tickets afnemen voor hun militanten.

Koop hier een ticket

3. Word sponsor

Progressieve organisaties en bedrijven aanvaarden we wel als sponsor in onze festivalbrochure of op de affiches, flyers en website.

Hier vind je meer info

4. Ook artiesten en sprekers zijn solidair

We zijn niet zomaar een festival. Zowel onze boodschap als ons publiek zijn uniek in België. Veel sprekers komen daarom belangeloos naar ManiFiesta en tal van artiesten treden op aan een vriendenprijs.


De combinatie van deze verschillende vormen van steun maken van ManiFiesta een feest van ons allemaal, een écht Feest van de Solidariteit!

ManiFiesta vindt in 2019 plaats op 21 & 22 september in het Staf Versluys Centrum in Bredene Aan Zee