Babysitting

ManiFiesta is ook voor onze kleinste festivalgangers. Wil je een debat volgen? Een concert zien? Heb je een vrijwilligersdienst? Je kleintjes willen natuurlijk liever plezier maken. Maak je geen zorgen, we hebben het ook voor hen geregeld! De Baby-Sitting zal gedurende het hele Feest van de Solidariteit gratis open zijn. Die zal worden gerund door een team van goedhartige vrijwilligers die voor uw kinderen zullen zorgen.

Waarom organiseert ManiFiesta een Baby-Sitting?

Wij ijveren ervoor dat aan vrouwen niet alleen het opvoeden van kinderen wordt toegewezen. Daarom bieden wij gratis oppas aan, zodat alle ouders kunnen deelnemen aan de verschillende activiteiten van ManiFiesta.

Animatie en supervisie ?

In het land van de kinderen worden je peuters begeleid door een team van supervrijwilligers, die ervaring hebben met kinderen of in het vakgebied staan.
Zij zullen uw kinderen met heel veel liefde animeren.
Nieuw! Op het programma: verschillende activiteiten en themahoeken, spelletjes, knutselen, leeshoekje, dutjes… We voorzien een babysitter voor maximaal 3 kinderen. Veiligheid is onze prioriteit.

Vanaf welke leeftijd?

Voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud. Er zullen twee leeftijdszones zijn : één voor de allerkleinsten van 3 tot 5 en een tweede voor kinderen van 6 tot 12.

Registratie:

!!! Nieuw!!! Dit jaar kan je je kind vooraf inschrijven en je programma gedurende het hele solidariteitsfestival plannen. Inschrijvingen hier.

Nog andere vragen?

Onze babysitter zal je graag te woord staan: